Hondenuitlaatservice


Wij laten uw hond uit

Doggies Style biedt een uitlaatservice, waarmee wij u alle handelingen uit handen nemen. U kunt vertrouwen op een punctueel en betrouwbaar uitlaten van uw hond. Voordat wij de hond voor u kunnen uitlaten bezoeken wij u op locatie en komen kennismaken met u en uw hond(en). Wij luisteren goed naar uw wensen, hoe en hoe vaak u op een dag de hond(en) uitgelaten wilt hebben. In principe is één keer per dag de standaard, maar als u dat wilt kunnen wij de hond(en) ook twee keer per dag uitlaten.

Tijdens de uitlaatservice zorgen wij dat de hond in contact komt met soortgenoten, waardoor deze zich volledig kan uitleven en sociaal gedrag kan vertonen.
Uw viervoeter krijgt voldoende beweging, zodat de hond zijn energie goed kwijt kan. Bij thuiskomst zult u een ontspannen en tevreden dier aantreffen en kunt u zich richten op wat u op dat moment nog moet doen. Voor honden die veel beweging vragen is rollerbladen ook mogelijk. De hond kan hierbij zo hard rennen als hij zelf wil en trekt daarbij een gewicht mee. Zelfs de meest energieke hond kan zich hiermee volledig uitleven. Het dier geeft hiermee de eigen mogelijkheden aan, de limiet van zijn kunnen wordt nooit overschreden. Daar kunt u van op aan.

Veilig uitlaten van de hond

Door onze goede kennis van de belevingswereld van de hond, kunnen wij goed inschatten welke manier van uitlaten voor uw viervoeter het meest geschikt is. Uiteraard zijn uw wensen doorslaggevend. Het uitlaten gebeurt altijd in een veilige en beschermde omgeving, zodat u dit met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Ontspanning voor de hond

Niet alleen heeft het door anderen laten uitlaten van de hond een praktisch nut, als u het niet zelf kunt of wilt, maar ook voor de hond is het een avontuurlijk uitje. Er wordt ruim de tijd voor uitgetrokken om het dier het naar de zin te maken en er is volop gelegenheid om tijd door te brengen met soortgenoten door het dier.

Goedkoop tarief voor het uitlaten van de hond

De tarieven voor onze uitlaatservice zijn zodanig, dat u zichzelf een dienst bewijst door juist te kiezen voor Doggies Style. Kwaliteit en geduld zijn onze trefwoorden, u en uw hond zullen ervaren dat u met ons een juiste keuze heeft gemaakt. Uw hond kan individueel worden uitgelaten, maar ook met soortgenoten van andere eigenaren in een groepje. U bepaalt hoe de dagindeling van uw hond er uit komt te zien en kunt vertrouwen op onze flexibiliteit. Neemt u contact met ons op als u om welke reden dan ook niet in staat bent om uw hond de nodige beweging en ontspanning te geven.
Uitgelaten honden

Stuur ons een e-mail