Vakantieservice

Uw hond uitgelaten tijdens de vakantie

Wilt u onbezorgd op vakantie gaan, of moet u voor korte of langere tijd ergens anders verblijven? Dan is de vakantie oppasservice van Doggies Style voor u de perfecte oplossing. U geeft ons de sleutel van uw woning en wij zorgen er voor dat uw (hond)en drie keer per dag uitgelaten worden. In de ochtenduren kan de hond zijn behoefte doen en tussen de middag gaan wij een uur met uw viervoeter op stap. Hierdoor krijgt deze voldoende beweging en ontspanning om het makkelijk tot de avond vol te houden. In de avonduren volgt de derde uitlaatronde.

Niet alleen is dit belangrijk voor het welzijn van de hond(en) tijdens uw afwezigheid, maar ook uw woning geeft geen verlaten indruk, omdat wij drie keer per dag de woning bezoeken en desgewenst de post van de deurmat halen en op een onzichtbare plaats voor voorbijgangers neerleggen. De kans op inbraak wordt hiermee aanzienlijk verkleind. Het idee dat uw hond goed verzorgd achter blijft en uw woning in de gaten wordt gehouden, geeft u pas echt het vakantiegevoel.
Uiteraard wordt de hond goed verzorgd, er staat altijd vers water klaar en wij verzorgen de voeding volgens uw wensen.

Geen zorgen om de hond tijdens uw vakantie

De vakantie oppasservice is een goed alternatief voor het onderbrengen van de hond in een hondenpension, omdat de hond in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Vooral honden met aanpassingsproblemen varen er wel bij om hun eigen spullen om zich heen te hebben.
Doggies Style heeft een ruime ervaring met alle hondenrassen en kan goed inschatten welke behoeften de individuele hond heeft op het gebied van geborgenheid en lichaamsbeweging. Hierop wordt het schema aangepast, zodat elke hond krijgt waar hij behoefte aan heeft.
Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar bieden altijd maatwerk, zodat de hond het naar de zin heeft.

Alles goed geregeld voor u en de hond

Ingeval van calamiteiten is het belangrijk dat wij de juiste personen en/of instanties kunnen bereiken, in het belang van u en de hond. Tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan uw afwezigheid spreken wij deze zaken goed door, om niet achteraf voor verrassingen te komen te staan, als zich een voorval voordoet. Heeft u plannen om ergens anders te verblijven, waarbij de hond moet achterblijven, dan is het zaak om vroegtijdig contact met ons op te nemen om door te spreken welke gegevens u kunt voorbereiden en welke documenten nodig zijn.
Als alles in orde is en goed is doorgesproken, kunt u met een gerust hart vertrekken en de zorg voor uw huisdier aan ons overlaten.
Hond in goede handen

Meer info