Hondengedragstherapie Brunssum


Hondengedragtherapie in Brunssum

Hondengedragcursussen en hondengedragstherapie Doggies Style in Brunssum en omstreken heeft zich gespecialiseerd in de denkwereld van de hond en hoe om te gaan met ongewenst gedrag door middel van cursussen of therapieën. Honden kunnen prima aarden in het gezinsleven omdat zij oorspronkelijk deel uitmaken van een roedel, maar kunnen door allerlei omstandigheden afwijkend gedrag en zelfs asociaal gedrag gaan vertonen waardoor hondengedragcursussen en hondengedragstherapie wenselijk en soms misschien wel noodzakelijk zijn ter begeleiding van het gedrag van de hond. Afwijkend gedrag bij de hond kan zich bijvoorbeeld uiten door onzekerheid, vernielzucht, ongehoorzaamheid, veelvuldig huilen of blaffen, nerveus of hyperactief gedrag, maar ook onzindelijkheid en zelfs ongewenst bijtgedrag. Om dat soort zaken in te dammen en mogelijk zelfs volledig te verhelpen is deskundig ingrijpen door Doggies Style in Brunssum noodzakelijk. Hondengedragcursussen worden altijd individueel verzorgd om de hond alle benodigde aandacht te kunnen geven voor een optimaal resultaat. Deze cursussen hoeven niet altijd belastend voor de hond te zijn, er zijn ook leuke zaken aan de orde, zoals liggen, zitten, volgen en pootjes geven op commando door de hond. Vaak kan een heel goed effect bereikt worden met een zogenaamde masterclass, deze neemt een hele dag in beslag en bestaat uit het confronteren van hond en baas met veel verschillende indrukken, waarbij de eigenaar handvatten krijgt aangereikt om het gedrag van de hond te verbeteren. Doggies Style in Brunssum heeft hier al veel goede resultaten mee bereikt.

Neem contact op

Spelende honden

Hondentraining in Brunssum

Doggies Style in Brunssum biedt uitgebreide mogelijkheden voor hondentraining door middel van verschillende gedragscursussen voor honden om ongewenst hondengedrag te corrigeren en de hond te socialiseren. Een bekend voorbeeld is de puppycursus, zeer belangrijk voor puppy's in de eerste levensfase, waardoor het latere karakter wordt gevormd. Na het volbrengen van deze gehoorzaamheidscursus kan de pup door naar de vervolgcursus, de cursus omgang hond, kort GHZ genoemd en desgewenst daarna de ultieme gehoorzaamheidscursus voor de gevorderde hond, afgekort GHZ 2. Doggies Style in Brunssum is gekwalificeerd voor deze opleidingen en heeft hierin een ruime ervaring. In ernstiger gevallen van gedragsstoornissen bij de hond kan worden overwogen om over te gaan tot hondengedragstherapie, deze hondengedragstherapie neemt gemiddeld een jaar in beslag en omvat vijf tot tien sessies van twee tot drie uur. Uw hond en uw onderlinge verhoudingen zullen er wel bij varen!

Hondenuitlaatservice in Brunssum

Doggies Style in Brunssum heeft de capaciteit en de middelen om als hondenoppas te fungeren, voor als u op vakantie gaat of er gewoon even tussen uit wilt. De honden worden in de woonkamer ondergebracht en draaien mee in de huiselijke kring. Hierdoor krijgen zij voldoende aandacht en worden zelden alleen gelaten. Minimaal drie keer per dag worden de honden uitgebreid uitgelaten in een bosrijke omgeving, die ook omheind is waardoor zij zich volledig kunnen uitleven. Last van een druk en hectisch leven? Doet u gerust een beroep op onze hondenuitlaatservice, wij nemen deze taak graag van u over, de honden worden meegenomen op lange wandelingen, waar zij in contact komen met soortgenoten en heerlijk kunnen genieten.