Trimsalon

Diensten

Trimmen en wassen van uw hond

Trimmen van uw hond aan huis

Doggies Style in Kerkrade heeft zich onder andere gespecialiseerd in het trimmen van alle hondenrassen. In ongeveer 15 km rond Kerkrade onder andere ook in Heerlen kom ik op afspraak bij u thuis om de hond te trimmen. De hond hoeft niet alleen gelaten te worden. U kunt er gewoon bij blijven. De behandeling duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van de grootte van de hond.

Vertrouwde omgeving en mijn kalmte vermindert stress bij de hond

Sommige honden vinden het vreselijk om in een vreemde omgeving alleen gelaten te worden. Dit uit zich in janken, bijten, krassen of gewoon tegenwerken. Een behandeling in de vertrouwde omgeving van uw woning vermindert de stress waardoor het trimmen soepel verloopt. Ik heb jarenlange ervaring in de omgang met honden en heb daardoor een goed inzicht in de belevingswereld van de hond. Een hond is gevoelig voor de gemoedstoestand van de behandelaar. Ik straal rust uit tijdens de behandeling en dat voelt de hond feilloos aan.

Vertrouwde omgeving en mijn kalmte vermindert stress bij de hond
Gediplomeerde hondentrimmer

Gediplomeerde hondentrimmer

Ik ben in het bezit van het diploma hondentrimmen, behaald bij ABHB, DE vakorganisatie voor trimsalons waardoor u verzekerd bent van een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. De hond krijgt bij Doggies Style een complete behandeling. Voordat de hond wordt getrimd wordt de vacht goed geborsteld om zo alle klitten te verwijderen. Vervolgens wordt de hond ontdaan van de gewenste hoeveelheid haar.

Naast het trimmen worden de oren van de hond schoongemaakt en/of geplukt en indien noodzakelijk worden de nagels geknipt. De hond wordt door mij niet gewassen. Dit kunt u zelf doen en het drogen en borstelen kunt u aan mij overlaten.

Contact ons

Flexibele tijden mogelijk voor het trimmen

Als u door werk of studie overdag niet in staat bent om de hond bij u thuis te laten trimmen dan kunt u rekenen op mijn flexibiliteit. Van maandag tot en met vrijdag kunt u op afspraak van 8:00 uur tot 20:00 uur mij inschakelen voor het trimmen. Komt de zaterdag u beter uit? Dan sta ik tot 18:00 uur graag tot uw beschikking.

Wilt u uw hond dus laten trimmen door een gediplomeerde expert die een klik heeft met honden en de werkzaamheden vakkundig uitvoert? Neemt u dan vandaag nog contact met mij op voor nadere informatie en/of een afspraak. Een goed getrimde hond zal zich beter voelen door het gebrek aan klitten in de vacht en verkoeling in de warme maanden.

Flexibele tijden mogelijk voor het trimmen

Meer

INFORMATIE

Neem contact met ons op

Contact

Tripsstraat 9, 6471 BB Eygelshoven

06-26364120

herbieshome@doggiesstyle.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00

Zondag:
10:00 - 14:00

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ik vertel u graag wat Doggies Style voor u en uw hond kan betekenen.