Gedragstherapie in Maastricht

Werkgebied

Gedragstherapie cursus voor honden

Hondengedrag deskundige in Maastricht

Hondengedrag deskundige Doggies Style in Maastricht en omgeving is gespecialiseerd in het corrigeren van ongewenst hondengedrag, door middel van cursussen en/of therapie?n. Een hond is een roedeldier en voelt zich van nature thuis in menselijk gezelschap. Als de hond gedragsproblemen gaat vertonen, zoals bijvoorbeeld zaken als onzeker of agressief gedrag, het slopen van dingen of ongehoorzaamheid, maar ook onzindelijkheid, nervositeit of hyperactiviteit, veel blaffen of huilen of zelfs bijtgedrag kan de verhouding tussen mens en hond danig verstoord raken. Op dat moment is het professioneel ingrijpen van hondengedrag deskundige Doggies Style in Maastricht gewenst.

Negatief gedrag voorkomen

Hondengedragscursussen worden altijd individueel uitgevoerd bij u thuis, zodat er voldoende aandacht is voor de unieke hond en de aanpak volledig is afgestemd op uw wensen. Naast serieuze zaken leert de hond ook leuke dingen, zoals liggen, zitten, volgen, pootjes geven en apporteren op bevel. Een masterclass behoort ook tot de mogelijkheden die hondengedrag deskundige Doggies Style in Maastricht haar klanten aanbiedt, deze masterclass duurt een hele dag, waarbij u en de hond geconfronteerd worden met uiteenlopende situaties en u leert hoe het gedrag van de hond te be?nvloeden. Doggies Style leert u de grondbeginselen en u voert deze in de praktijk uit, waardoor de verstandhouding met de hond positiever zal worden voor u.

Negatief gedrag voorkomen
Cursussen en gedragstherapie voor honden in Maastricht

Cursussen en gedragstherapie voor honden in Maastricht

Doggies Style in Maastricht verzorgt diverse cursussen voor honden om de gehoorzaamheid te bevorderen en de hond sociale vaardigheden bij te brengen, in de eerste levensmaanden van een hond zijn indrukken bepalend voor de rest van zijn leven. Om de hond goed op te voeden is een puppycursus zeer belangrijk. Nadat de pup deze cursus heeft afgerond kan deze vervolgd worden door een gehoorzaamheidscursus voor honden, kortweg GHZ. Om een ultieme gehoorzaamheid van de hond te bereiken kan deze cursus opgevolgd worden door de cursus omgang hond gevorderd, oftewel de GHZ 2 cursus. Gedragstherapie voor honden door Doggies Style in Maastricht wordt vaak gezien als laatste redmiddel om ongewenst gedrag bij de hond te corrigeren. Dit is vaak een tijdrovende, maar bevredigende therapie die gemiddeld een jaar duurt en vijf tot tien sessies van twee tot drie uur inhoudt. U zult uw hond ervaren als herboren!

Contact ons

Opvang van honden en uitlaatservice

Tijdens de vakantie of als u gewoon een dagje weg wilt kan Doggies Style in Maastricht de opvang van de honden voor u verzorgen. De dieren verblijven in de woonkamer en krijgen alle gewenste aandacht in een huiselijke omgeving. De honden worden minimaal drie maal per dag uitgelaten op een ruim opgezet, omheind en bosrijk perceel.Ook kunt u een beroep doen op onze uitlaatservice voor honden waarmee wij u de zorgen uit handen nemen. Tijdens uitgebreide wandelingen komen de honden met elkaar in contact en kunnen heerlijk dollen met elkaar.

Opvang van honden en uitlaatservice

Meer

INFORMATIE

Neem contact met ons op

Contact

Tripsstraat 9, 6471 BB Eygelshoven

06-26364120

herbieshome@doggiesstyle.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00

Zondag:
10:00 - 14:00

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ik vertel u graag wat Doggies Style voor u en uw hond kan betekenen.