Gedragstherapie in Heerlen

Werkgebied

Gedragstherapie cursus voor honden

Cursussen en therapie voor honden

Doggies Style hondengedrag specialist is werkzaam in Heerlen en omgeving en heeft zich gespecialiseerd in de gedachtewereld van de hond. Hoe is de positie van de hond in de roedel en hoe volgt de hond instincten om tot daden te komen? Om problemen met uw hond in Heerlen op te lossen is Doggies Style actief in het aanbieden van allerlei therapie?n en/of hondengedragcursussen om ongewenst gedrag te corrigeren.

Gedragstherapie in Heerlen

Honden kunnen een groot aantal problemen in hun gedragingen vertonen, Doggies Style in Heerlen noemt onder andere de volgende zaken die als ongewenst worden beschouwd:

  • Overactief gedrag
  • Onzekerheid, al dan niet gepaard gaande met agressie
  • De neiging om te slopen
  • Aan de lijn trekken
  • Onzindelijkheid
  • Veelvuldig huilen of blaffen
  • Ongehoorzaamheid
  • Bijtgedrag
  • Nervositeit

In geval van bovenstaande problemen is het zaak om de hond weer in balans te krijgen, door middel van therapie of trainingen kunnen de verhoudingen tussen baas en hond en dieren onderling hersteld worden.

Hondencursussen en hondentrainingen worden bij u thuis gegeven in de omgeving van Heerlen en worden afgestemd op de gegeven opvoeding en de gedragingen van de hond. Uw wensen zijn hierbij doorslaggevend, Doggies Style behandelt de hond, afgaand op wat u wilt dat er in de gedragingen van de hond moet veranderen. Deze lessen zijn altijd individueel, omdat in grote groepen onvoldoende ruimte is voor de juiste aandacht.

Bij deze trainingen kunt u denken aan zitten, liggen, volgen, pootje geven, apporteren en high5 door de hond.

U kunt ook kiezen voor een masterclass, dit is een volledig dagprogramma waarbij u en de hond geconfronteerd worden met diverse situaties en hoe het gedrag van de hond hierin verbeterd kan worden. Er zal een wereld voor u opengaan!

Gedragstherapie in Heerlen
Puppycursussen en gedragstherapie voor uw hond

Puppycursussen en gedragstherapie voor uw hond

De overige hondengedragcursussen die Doggies Style verzorgt zijn puppycursussen in de eerste levensmaanden van de hond, waar de basis gelegd wordt voor sociaal en prettig gedrag in het verdere leven. Als opvolger van de puppycursus kan gekozen worden voor een GHZ oftewel cursus omgang hond inzake gehoorzaamheid. U moet dit beschouwen als een onmisbare opvolging, waar de hond leert om goed te gehoorzamen. Tenslotte kan de GHZ 2 cursus oftewel de cursus omgang hond gevorderd gevolgd worden (gehoorzaamheid 2). Hierbij wordt uiterste gehoorzaamheid en onvoorwaardelijke loyaliteit van de hond bereikt.

Als laatste redmiddel kan gekozen worden voor een intensieve hondengedragstherapie, die is bedoeld om gedragsproblemen bij honden op te lossen, een gemiddelde hondengedragstherapie duurt ongeveer een jaar en bestaat uit vijf tot tien sessies van zo'n twee tot drie uur. U leert hoe u zaken in de praktijk kunt brengen en gaandeweg zult u veranderingen waarnemen in de gedragingen van de hond, waardoor een hechtere, respectvolle band tussen eigenaar en hond zal ontstaan.

Contact ons

Uitlaatservice voor uw hond in Heerlen

Ook de opvang van uw hond(en) in de omgeving van Heerlen is mogelijk, de hondenopvang gebeurt in de huiselijke sfeer van de woonkamer, ideaal als u op vakantie wilt of gewoon even weg. De honden worden minimaal 3 keer per dag uitgebreid uitgelaten en worden zelden alleen gelaten. De omgeving van de woning voor hondenopvang is omheind en zeer bosrijk, waar de honden heerlijk kunnen rennen.

Hondenuitlaatservice: Nadat Doggies Style in Heerlen kennis heeft gemaakt met u en uw hond worden uw wensen inzake de hondenuitlaatservice besproken, zodat u uw eigen bezigheden kunt uitvoeren. De wandelingen met de hond zijn uitgebreid en er zijn altijd speelkameraadjes.

Uitlaatservice voor uw hond in Heerlen

Meer

INFORMATIE

Neem contact met ons op

Contact

Tripsstraat 9, 6471 BB Eygelshoven

06-26364120

herbieshome@doggiesstyle.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00

Zondag:
10:00 - 14:00

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ik vertel u graag wat Doggies Style voor u en uw hond kan betekenen.