Vakantieservice

Diensten

Logo Amadeus bouw- en onderhoudsbedrijf

Uw hond uitgelaten tijdens de vakantie

Wilt u onbezorgd op vakantie gaan, of moet u voor korte of langere tijd ergens anders verblijven? Dan is de vakantie oppasservice van Doggies Style voor u de perfecte oplossing. U geeft ons de sleutel van uw woning en wij zorgen er voor dat uw (hond)en drie keer per dag uitgelaten worden. In de ochtenduren kan de hond zijn behoefte doen en tussen de middag gaan wij een uur met uw viervoeter op stap. Hierdoor krijgt deze voldoende beweging en ontspanning om het makkelijk tot de avond vol te houden. In de avonduren volgt de derde uitlaatronde.

Regelmatig uitgelaten

Niet alleen is dit belangrijk voor het welzijn van de hond(en) tijdens uw afwezigheid, maar ook uw woning geeft geen verlaten indruk, omdat wij drie keer per dag de woning bezoeken en desgewenst de post van de deurmat halen en op een onzichtbare plaats voor voorbijgangers neerleggen. De kans op inbraak wordt hiermee aanzienlijk verkleind. Het idee dat uw hond goed verzorgd achter blijft en uw woning in de gaten wordt gehouden, geeft u pas echt het vakantiegevoel.

Uiteraard wordt de hond goed verzorgd, er staat altijd vers water klaar en wij verzorgen de voeding volgens uw wensen.

Regelmatig uitgelaten
Geen zorgen om de hond tijdens uw vakantie

Geen zorgen om de hond tijdens uw vakantie

Om een complete badkamer voor u te verzorgen, hetzij bij nieuwbouw of als u uw gedateerde bestaande badkamer wilt vervangen door ??n die meer eigentijds is en aan uw wensen voldoet bieden wij een totaalpakket.

Gespecialiseerde partners voeren de werkzaamheden uit die vallen onder hun vakgebied. Elektriciens, loodgieters, stukadoors en tegelzetters dragen bij aan het tot stand komen van een complete badkamer die volledig aan uw verwachtingen en behoeften voldoet.

Contact ons

Alles goed geregeld voor u en de hond

Ingeval van calamiteiten is het belangrijk dat wij de juiste personen en/of instanties kunnen bereiken, in het belang van u en de hond. Tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan uw afwezigheid spreken wij deze zaken goed door, om niet achteraf voor verrassingen te komen te staan, als zich een voorval voordoet. Heeft u plannen om ergens anders te verblijven, waarbij de hond moet achterblijven, dan is het zaak om vroegtijdig contact met ons op te nemen om door te spreken welke gegevens u kunt voorbereiden en welke documenten nodig zijn.

Als alles in orde is en goed is doorgesproken, kunt u met een gerust hart vertrekken en de zorg voor uw huisdier aan ons overlaten.

Alles goed geregeld voor u en de hond

Meer

INFORMATIE

Neem contact met ons op

Contact

Tripsstraat 9, 6471 BB Eygelshoven

06-26364120

herbieshome@doggiesstyle.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00

Zondag:
10:00 - 14:00

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ik vertel u graag wat Doggies Style voor u en uw hond kan betekenen.