Gedragstherapie in Sittard

Werkgebied

Gedragstherapie cursus voor honden

Hondengedragstherapie en cursus hondengedrag in Sittard

Hondengedragstherapeut in Sittard en omstreken Doggies Style heeft een goed inzicht in het gedachtepatroon van de hond. Een hond is van nature onderdeel van een roedel en voelt zich daarom goed thuis in de nabijheid van de mens, toch kan een hond gedragsproblemen vertonen, waardoor voor de hond een cursus hondengedrag of zelfs hondengedrag therapie?n wenselijk en misschien zelfs noodzakelijk zijn. Dan biedt hondengedragstherapeut Doggies Style in Sittard uitkomst.

Voorkom negatief gedrag bij uw hond

Problemen bij honden kunnen zich onder andere uiten door hyperactief gedrag, onzekerheid, agressief gedrag of de neiging om zaken te slopen. Ook onzindelijk gedrag, aan de lijn trekken, constant blaffen of regelmatig huilen worden bij honden als ongewenst beschouwd. Ernstiger zaken als structurele ongehoorzaamheid, bijtgedrag of nerveus gedrag vragen om een deskundige aanpak door Doggies Style in Sittard.

Honden gedragstherapie of intensieve hondentrainingen met een professionele aanpak kunnen in dat soort gevallen de verhouding tussen mens en dier herstellen.

Honden gedragstrainingen en cursussen hondengedrag worden niet in groepsverband gegeven, omdat hierdoor de benodigde aandacht ontbreekt voor individuele honden problemen. Daarom worden de behandelingen individueel afgestemd op uw wensen en verwachtingen en worden bij u thuis uitgevoerd. Een training kan leuk zijn voor de hond, denkt u bijvoorbeeld eens aan liggen, zitten, volgen, pootje geven en apporteren op commando.

In geval van een masterclass worden u en uw hond een dag lang begeleid in diverse situaties, om het gedrag van de hond aanzienlijk te verbeteren.

Voorkom negatief gedrag bij uw hond
Hondenopvang en hondencursussen in Sittard

Hondenopvang en hondencursussen in Sittard

Als u vakantieplannen heeft of gewoon even weg wilt, dan kan Doggies Style hondenopvang verzorgen in de omgeving van Sittard, de honden worden ondergebracht in de woonkamer en worden minimaal drie keer per dag uitgelaten in de omheinde, bosrijke omgeving, waar zij zich heerlijk kunnen uitleven. Uw honden in Sittard en omgeving kunnen door ons worden uitgelaten, met onze uitlaatservice zorgen wij voor uitgebreide wandelingen en gezellige ontmoetingen met andere honden.

In de inprentingsperiode van honden zijn de eerste maanden erg belangrijk, hiervoor verzorgt Doggies Style verscheidene hondencursussen, afhankelijk van de leeftijd van de hond. In de eerste levensmaanden van de hond is een puppycursus onontbeerlijk als basis voor een goede en sociale ontwikkeling, deze kan opgevolgd worden door een honden gehoorzaamheidscursus, kortweg GHZ genoemd. Hierna kunt u desgewenst de hond een vervolgcursus laten volgen, de zogenaamde GHZ 2 cursus oftewel de cursus omgang hond gevorderd, waardoor een optimale gehoorzaamheid van de hond bereikt kan worden.

Contact ons

Therapie ter verbetering van het gedrag van u hond in Sittard

Bij reeds aanwezige gedragsproblemen bij de hond kan gekozen worden voor een ingrijpende hondengedragstherapie om de problemen te verhelpen. Een gemiddelde hondengedragstherapie duurt gemiddeld een jaar en omvat vijf tot tien sessies van twee tot drie uur. U wordt geleerd hoe om te gaan met de gedragingen van de hond en dient het verder zelf in praktijk te brengen, hierdoor zult u een vertrouwensband met de hond opbouwen, waardoor deze u zal respecteren.

Therapie ter verbetering van het gedrag van u hond in Sittard
Masterclass hond en baas

Masterclass hond en baas

Ook bestaat de mogelijkheid voor een masterclass. Groepen van maximaal 20 mensen kunnen deze met hun hond(en) bijwonen. Hiermee worden baas en hond een dag lang geconfronteerd met uiteenlopende situaties, met als doel om het gedrag van de hond bij te sturen.

Contact ons

Meer

INFORMATIE

Neem contact met ons op

Contact

Tripsstraat 9, 6471 BB Eygelshoven

06-26364120

herbieshome@doggiesstyle.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00

Zondag:
10:00 - 14:00

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ik vertel u graag wat Doggies Style voor u en uw hond kan betekenen.