Uitlaatservice

Diensten

Honden uitlaatservice Doggies Style

Wij laten uw hond uit

Bouw- en onderhoudsbedrijf Amadeus in Haarlem is al meer dan 35 jaar actief als bouwbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het renoveren van woningen. Niet alle werkzaamheden kunnen wij zelf volledig uitvoeren. Daarom kunnen wij een beroep doen op onze betrouwbare partners om zo een compleet pakket aan diensten uit te kunnen voeren. Elke partner heeft zijn of haar eigen specialisme zodat u altijd verzekerd bent van een correcte uitvoering van de werkzaamheden en een optimale kwaliteit.

Uitlaatservice in uw regio

Tijdens de uitlaatservice zorgen wij dat de hond in contact komt met soortgenoten, waardoor deze zich volledig kan uitleven en sociaal gedrag kan vertonen.

Uw viervoeter krijgt voldoende beweging, zodat de hond zijn energie goed kwijt kan. Bij thuiskomst zult u een ontspannen en tevreden dier aantreffen en kunt u zich richten op wat u op dat moment nog moet doen. Voor honden die veel beweging vragen is rollerbladen ook mogelijk. De hond kan hierbij zo hard rennen als hij zelf wil en trekt daarbij een gewicht mee. Zelfs de meest energieke hond kan zich hiermee volledig uitleven. Het dier geeft hiermee de eigen mogelijkheden aan, de limiet van zijn kunnen wordt nooit overschreden. Daar kunt u van op aan.

Uitlaatservice in uw regio
Veilig uitlaten van de hond

Veilig uitlaten van de hond

Door onze goede kennis van de belevingswereld van de hond, kunnen wij goed inschatten welke manier van uitlaten voor uw viervoeter het meest geschikt is. Uiteraard zijn uw wensen doorslaggevend. Het uitlaten gebeurt altijd in een veilige en beschermde omgeving, zodat u dit met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Contact ons

Ontspanning voor de hond

Niet alleen heeft het door anderen laten uitlaten van de hond een praktisch nut, als u het niet zelf kunt of wilt, maar ook voor de hond is het een avontuurlijk uitje. Er wordt ruim de tijd voor uitgetrokken om het dier het naar de zin te maken en er is volop gelegenheid om tijd door te brengen met soortgenoten door het dier.

Ontspanning voor de hond
Goedkoop tarief voor het uitlaten van de hond

Goedkoop tarief voor het uitlaten van de hond

De tarieven voor onze uitlaatservice zijn zodanig, dat u zichzelf een dienst bewijst door juist te kiezen voor Doggies Style. Kwaliteit en geduld zijn onze trefwoorden, u en uw hond zullen ervaren dat u met ons een juiste keuze heeft gemaakt. Uw hond kan individueel worden uitgelaten, maar ook met soortgenoten van andere eigenaren in een groepje. U bepaalt hoe de dagindeling van uw hond er uit komt te zien en kunt vertrouwen op onze flexibiliteit. Neemt u contact met ons op als u om welke reden dan ook niet in staat bent om uw hond de nodige beweging en ontspanning te geven.

Contact ons

Meer

INFORMATIE

Neem contact met ons op

Contact

Tripsstraat 9, 6471 BB Eygelshoven

06-26364120

herbieshome@doggiesstyle.nl

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag:
09:00 uur - 19:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00

Zondag:
10:00 - 14:00

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Ik vertel u graag wat Doggies Style voor u en uw hond kan betekenen.